Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen ja maksaminen

 • Tee tilauksesi huolellisesti ja tarkista se vielä kassasivulla – Pro Dobok ei ole vastuussa tilauksessa olevista virheistä.
 • Kaikki tilaukset laskutetaan erillisellä sähköpostilla lähetettävällä laskulla. Asikkaan tulee ilmoittaa Pro Dobokille viimeistään tuotteiden saapumispäivänä, mikäli lasku ei ole tullut perille.
 • Laskuun saat maksuaikaa 14 päivää.

Toimitus

 • Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti samalla viikolla kuin tilaus on tehty. Suomen sisällä tuotteet toimitetaan viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksesta.
 • Pro Dobok ei ole vastuussa kolmansien osapuolten toiminnan vuoksi koituvista ongelmista tilauksen toimituksessa.

Tilauksen vastaanottaminen

 • Tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittaman toimitusosoitteen lähimpään postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Posti ilmoittaa lähetyksen saapumisesta asiakkaalle tekstiviestillä.
 • Tarkista tuotteiden kunto heti niiden saavuttua. Jos saat vahingoittuneita tuotteita tai tilauksesta puuttuu tuotteita, ota välittömästi yhteyttä.
 • Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käytämättömiä ja alkuperäisessä kunnossaan. Tarvittaessa ota yhteyttä tarkempien palautusohjeiden saamiseksi.
 • Varusteiden käyttäjä ottaa kaiken vastuun vahingoista ja loukkaantumisista Pro Dobok Finlandin toimittamia varusteita käyttäessään.

 

 • Nämä ehdot pätevät kaikissa tuotteissa ja palveluissa, joita Pro Dobok Finland välittää ja tuottaa.
 • Pro Dobok Finland huolehtii asiakastietojensa luottamuksellisuudesta. Asiakkailta saatuja tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

UKK

Miksi tilaisin taekwondovarusteeni juuri Pro Dobokilta?

Pro Dobokin omistajat ovat kaikki pitkäaikaisia taekwondon harrastajia, valmentajia ja urheilijoita. Tuotevalintojen ja asiakaspalvelun takana on siis rautaista ammattitaitoa ja asiantuntemusta. Olemme itse käyttäneet samoja hyväksi havaitsemiamme varusteita urheilu-uramme halki.

Miksi kaikki tilaukset laskutetaan sähköpostitse?

Suurin osa tilaajistamme ovat seuroja, jotka tilaavat isompia määriä kerrallaan. Laskutus on luontevin ja joustavin tapa toimia yhdistysten kanssa. Vastaavasti sähköpostitse lähetettävä lasku on yksittäisasiakkaalle helppo ratkaisu.

Mitä eroa on pukujen ja suojien valmistajilla?

Suojien ja pukujen valmistajilla on hieman erilaisia tuoteperheitä ja malleja joista valita. Suojien osalta erot eivät kuitenkaan ole niin merkittävät kuin puvuissa. Isoin ero löytyy siitä, että vain tietyt tuotemerkit ovat hyväksyttyjä WT:n promoamissa kilpailuissa, joten kansainvälisen tason urheilijoiden kannattaa suosia näitä merkkejä. Edustamamme Tusah omistaa kyseisen WT:n lisenssin eikä myöskään tingi tuotteidensa laadusta tuumaakaan.

Onko Pro Dobokilla myymälää? 

Pro Dobokin varustemyymälä sijaitsee Taekwondourheilijat 2011 salin yhteydessä Konalassa Ruosilankuja 3C. Varustemyymälä on auki aina salin treeniaikoihin, joskin kannattaa varata pieni hetki odottamiseen, jos ei ole sopinut asiointiaikaa etukäteen. Harjoitusten ohjaajat auttavat mielellään, mutta tekevät näin oman toimensa ohella. Muina aikoina kaupoille saa toki tulla aina, kunhan ottaa etukäteen yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Pääsääntöisesti olemme arkisin paikalla salilla.

Miten osaan valita itselleni sopivat puvut ja suojat?

Kaikista tuotteistamme löytyy kattavat tuotekuvaukset, jotka auttavat valinnan tekemisessä. Ota myös rohkeasti yhteyttä, jos et ole aivan varma valinnoistasi.