Ale!

SMAI Elite Edge

Alkuperäinen hinta oli: 92,00 €.Nykyinen hinta on: 25,00 €.

SMAI Elite Edge taekwondopuku, mustakauluksinen.

Koot: 2/160, 6/200, 7/210 cm

Poista

Tuotetunnus (SKU) SMA-ELI Osasto

Kuvaus

SMAI Elite Edge taekwondopuku, tuo Ateenan olympialaisten AINOA sallittu puku. SMAI otti ja panosti vuonna 2004 taekwondoon isosti ja neuvotteli sopimuksen, jonka varjolla Ateenan olympiakisoissa sai otella vain SMAI:n taekwondopuvussa. Näin suurta näyttämöä varten tarvittiin jotain hienoa ja tuotekehittelyn seurauksena saatiin maailmalle Elite Edge!

Puvussa on itsessään jo loistavat leikkaukset taekwondon harjoittelua varten ja sen lisäksi tässä puvussa on siihen aikaan ennennäkemätön ominaisuus eli joustavuus! Kankaassa on polyesterin ja puuvillan lisäksi muutama prosentti elastaania eli kangas joustaa sivusuuntaan venytettäessä vähän. Tämähän tarkoittaa käytössä sellaista hienoa ominaisuutta että pöksyt eivät ota reisistä kiinni yläpotkuissa vaan pienen jouston ansiosta kangas pääsee liikkumaan sallien täysin vapaat potkut! Vanhoja otteluvideoita katsellessa huomaa ottelijoiden nostelevan lahkeitaan ahkerasti johtuen tästä ongelmasta, mutta SMAI:n innovaatio vähensi ongelmaa radikaalisti.

Elite Edge oli aikansa kuuminta hottia useamman vuoden ajan mutta nykytrendit suosivat enemmän vähän kevyempiä ja keinokuituisia pukuja, siitä syystä nämä myydään nyt alennuksella pois. Design on tyylikkään valkoinen ilman mitään olkapoletteja tai muitakaan somistuksia. Kannattaa kokeilla, vahva suositus vanhan linjan taekwondon pelaajilta!

Varastossa jäljellä enää hajakokoja, jos omaa koko löytyy niin onnittelemme.

Lisätiedot
Koko

2/160Cm, 6/200Cm, 7/210Cm

Pro Dobok Finland Oy

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Finland

Myymälämme avoinna sopimuksen mukaan.
Yhteistyössä TU11.fi

050 471 2903

info@prodobok.fi