Tusah Professional Poomsae, masters

130,00 

Tusah Professional Poomsae Masters Dobok

Materiaali: 55% puuvilla, 45% polyesteri

Koot: 3/170 – 6/200

Poista

Tuotetunnus (SKU) TUS-PRPM Osasto

Kuvaus

Tusah tekee liikesarjakilpailijoilla kahta eri mallistoa, Easy Fit ja Professional ja me otimme myyntiin totta kai paremman vaihtoehdon. Professional Poomsae Masters Dobok on Made in Korea, materiaalina käytetty jämäkkää sekoitekangasta (55% puuvilla ja 45% polyesteri), joka säilyttää ryhtinsä pidemmissäkin kisapäivissä tuntuen kuitenkin mukavalta yllä. Leikkaus tehty liikesarjakisaamiseen sopivaksi, eli housuissa sekä hartioissa on tarpeeksi liikkumavaraa kaikkiin tekniikoihin.

Esteettisellä puolella mitattuna puku on todella komea! Rintakehää komistavat Tusahin ja WT:n logot, selkäpuolelta löytyy myös niskasta Tusahin logo ja alahelmasta WT-logo tyylikkäästi pienellä printillä. Puvun hihat ja lahkeet on mitoitettu ottelupuolta aavistuksen lyhyemmiksi juurikin siitä syystä että ranteet ja nilkat näkyisivät paremmin tuomareille. Enää ei tarvitse siis ostaa liian pientä pukua oikean vaikutelman aikaansaamiseksi, tästä löytyy valmis tuote kaikille tosissaan kisaaville!

Puvun yläosa on väriltään kullankeltainen ja housujen väri on virallinen “midnight blue” eli käytännössä lähes pikimusta. Puku ei sisällä vyötä.

Lisätiedot
Koko

3/170CM, 4/180Cm, 5/190Cm

Pro Dobok Finland Oy

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Finland

Myymälämme avoinna sopimuksen mukaan.
Yhteistyössä TU11.fi

050 471 2903

info@prodobok.fi