Tusah treenikassi

49,00 

Varasto loppu


Tuotetunnus (SKU) TUS-BBG Osasto

Kuvaus

Tästä varustekassi sinulle, joka haluat kantaa kaiken mukanasi joka treeniin. Tusahin valmistama olkalaukku sisältää ison keskiosion, johon saa isommankin miehen varusteet laitettua sisään ilman että tarvitsee lytätä kypärää tai laittaa sitä kassin ulkopuolelle killumaan. Tämän lisäksi molemmissa päädyissä on tilavat vetoketjulliset taskut, joihin mahtuu vaikka treenikengät näppärästi. Päätyosiot on suunniteltu sillä tavalla fiksusti että niistä löytyy tuuletusaukot niitä kamoja varten, jotka ovat sattuneet treeneissä hikoilemaan.

Tusah kehuu kassin materiaalia kestäväksi, Triangle Jaqcuard ja 600D Polyester kuulostavat kyllä hyviltä materiaaleilta ja ensituntuma onkin oikein laadukkaan tuntuinen. Kantohihna on melkein auton turvavyön materiaalia ja itse kassin materiaali tuntuu pehmeältä mutta kestävältä. Näppäränä lisäominaisuutena kassista löytyy klipseillä toimiva kantomekanismi panssarille. Jos ei tule panssaria kanniskeltua treeneihin mukaan niin mekanismi tuo katu-uskottavuutta kokonaisuuteen.

Kassi on päädystä päätyyn 56 cm pitkä, korkeutta on 33 cm ja päädyllä on leveyttä 30 cm. Väreinä musta, punainen ja tehosteena on käytettä aavistus yönsinistä!

Lisätiedot

Pro Dobok Finland Oy

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Finland

Myymälämme avoinna sopimuksen mukaan.
Yhteistyössä TU11.fi

050 471 2903

info@prodobok.fi