Tusahin lippulaivapuku Professional Fighter näyttää yhtä hyvältä kuin tuntuukin. Puku valmistetaan Korean tehtaassa kyllästäen se premium-luokan ominaisuuksilla. 100% polyesteri takaa hengittävyyden, nopean kuivumisen, keveyden ja vapaan liikkuvuuden kaikkiin suuntiin. Hajunesto- ja antibakteerikäsittely takaavat tuoreuden tunnun ja kestävyyden tiiviimmässäkin käytössä. Puvun designiin käytetyt työtunnit näkyvät ainutlaatuisessa kuvioinnissa, täydellisessä istuvuudessa ja sileydessä.

Puku sopii erinomaisesti kaikille, jotka ottavat lajinsa tosissaan. Olitpa sitten G-kisoissa mitalijahdissa tai sitten hikoilemassa sabu-koettasi varten, Professional Fighter kulkee mukanasi. WTF:n virallinen leima takaa, ettei ovia suljeta edestäsi missään.

Puku saatavana mustakauluksisena.

Tilaa puku tästä!