Pro Dobok Finlandin uudistunut verkkokkauppa on avattu!

Pro Dobok lienee tuttu nimi kaikille suomalaisille taekwondotoimijoille, ja sen edustamia puku-, suoja-, ja potkumaalimerkkejä löytyy useiden seurojen välinevarastoista. SMAI ja Ikara ovat pitkään olleet valikoimamme kulmakiviä ja nyt uutena merkkinä tuotevalikoimastamme löytyy nyt myös Tusahin laadukkaita ja WTF-hyväksyttyjä taekwondovarusteita.

Monet varmaan muistavat myös Pro Dobokin klassisen verkkosivun organisaatiokaavioineen, hilavitkuttimineen ja tilpehööreineen. Vaikka sivu oli upea, täytyy seurata aikaa ja uudistua silloin tällöin.

Nykyinen organisaatiokaavio on muuttunut jopa tästä monimutkaisemmaksi

Uudistuneesta verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteitamme, tarkat tuotekuvaukset ja paljon kuvia helpottamaan valinnan tekemistä. Tuotteiden tilaaminen onnistuu täyttämällä muutama tekstikenttä ja klikkaamalla tilausnappia. Ethän myöskään unohda kysellä tarjouksia ja joustavia ratkaisuja isommista tilauksista esimerkiksi seuralle.

Hauskaa shoppailua!