Hammassuoja

9,00 

Hammassuojat, läpinäkyvät.

Poista

Tuotetunnus (SKU) HAM 123 Osasto

Kuvaus

Pro Dobokin omaa Prodo-tuotemerkkiä kantavat hammassuojat. Taekwondon ottelukilpailuissa pitää nykyaikana käyttää hammassuojia, mikä on oikein hyvä asia, ja siksi mekin myymme hammassuojia. Nämä hammassuojat ovat läpinäkyvää muovia, eli niillä saa suojata itseään sekä harjoituksissa että kisoissa, koska sääntöjen mukaan hammassuojien pitää olla joko läpiväkyvät tai valkoiset.

Kyseiset hammassuojat ovat malliltaan ns. yksipuoleiset, toisin kuin vaikkapa vaikkapa nyrkkeilyssä jossa suositaan kaksipuoleisia hammassuojia. Yksipuoleiset hammassuojat ovat ihan hyvät suojat taekwondossa ja nämä suojat varsinkin koska ne ovat niin halvat ja helposti suuhun muokattavat. Esimerkiksi Teemu Heino on käyttänyt näitä suojia uransa aikana useat kymmenet, johtuen lähinnä suojien unohtumisesta kotiin kisamatkoilla.

Suojat muokataan suuhun sopiviksi käyttämällä niitä nopeasti kiehuvassa vedessä ja sitten asettamalla ne suuhun. Ohjeita muokkaamiseen kannattaa katsoa vaikka intternetistä (tai kysyä valmentajalta).

Lisätiedot
Koko

Lapset, Aikuiset

Pro Dobok Finland Oy

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Finland

Myymälämme avoinna sopimuksen mukaan.
Yhteistyössä TU11.fi

050 471 2903

info@prodobok.fi