Ikara “Iran-style” potkumaali

79,00 

Ikara potkutyyny, ns. Iran style. Pinta aitoa keinonahkaa.

Koko:

Varastossa


Tuotetunnus (SKU) PM 001 Osasto

Kuvaus

Espanjalaisen Ikaran valmistama potkutyyny, saanut inspiraationsa Iranin taekwondomaajoukkueen käyttämistä harjoitustyynyistä joihin potkimalla Iran nousi aikanaan maailman parhaiden taekwondomaiden joukkoon. Nykyään tämän mallisia tyynyjä käytetään maajoukkueissa ympäri maailman sen monipuolisuuden ja toimivuuden takia.

Tästä kyseisestä potkutyynystä tekee hyvän sen erinomainen kestävyys sekä käytettävyys. Ensimmäiset Ikaran potkutyyynyt ovat olleet käytössämme jo kohta kymmenen vuoden ajan ja tuntuma vaan paranee potkujen myötä. Tyynyn koko on sopiva sekä kiertopotkuille, sivupotkuille että takapotkuille ja takaa löytyvät kahvat mahdollistavat tukevan kiinnipitämisen sekä isommilla että pienemmillä käsillä.

Tiiliskiven mallisesta potkutyynystä muokkautuu ajan kanssa enemmän tai vähemmän kaareva, jolloin potkut alkavat “läsähtämään” kohteeseen entistä paremmin. Toimii erityisen hyvin tuplarallattelussa sekä kovassa takajalan junttaamisessa, joka on tulossa taas muotiin viimeaikojen etujalkatrendien jälkeen!

Lisätiedot

Pro Dobok Finland Oy

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Finland

Myymälämme avoinna sopimuksen mukaan.
Yhteistyössä TU11.fi

050 471 2903

info@prodobok.fi