SMAI Iran-style potkumaali

67,00 

Varastossa


Tuotetunnus (SKU) SMA-IRA Osasto

Kuvaus

SMAIn vastine Ikaran legendaariselle “Iran-style” potkutyynylle! Toisin kuin espanjalainen legenda, tämä tyyny on jo valmiiksi käyristetty käyttöä varten, kun taas Ikaran tyynyt saa itse potkia muotoonsa. Myös mitsin takaa löytyvät otekahvat poikkeavat alkuperäisestä, SMAI on päättänyt laittaa kahden pystyremmin sijaan taakse kaksi pientä lenkkiä mistä kädet laitetaan sisään ja yhden putkella päällystetyn remmin mistä pitää sitten käsillä tukevasti kiinni.

Potkutyynyt malli on saanut inspiraationsa Iranin taekwondomaajoukkueen käyttämistä harjoitustyynyistä joihin potkimalla Iran nousi aikanaan maailman parhaiden taekwondomaiden joukkoon. Nykyään tämän mallisia tyynyjä käytetään maajoukkueissa ympäri maailmaa, sen monipuolisuuden ja toimivuuden takia.

Tyynyn koko ja malli on sopiva sekä kiertopotkuille, sivupotkuille että takapotkuille ja takaa löytyvät kahvat mahdollistavat tukevan kiinnipitämisen sekä isommilla että pienemmillä käsillä. Toimii erityisen hyvin tuplarallattelussa sekä kovassa takajalan junttaamisessa, joka on tulossa taas muotiin viimeaikojen etujalkatrendien jälkeen!

Lisätiedot

Pro Dobok Finland Oy

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Finland

Myymälämme avoinna sopimuksen mukaan.
Yhteistyössä TU11.fi

050 471 2903

info@prodobok.fi