SMAI Shock Tech-potkumaali

79,00 

SMAI Shock Tech potkutyyny

Varastossa


Tuotetunnus (SKU) SMA-SHO Osasto

Kuvaus

SMAI on aina tehnyt meidän mielestä hyviä potkumaaleja. Supersound-läpyskä on legenda omassa kategoriassaan kestävyyden ja potkittavuuden osa-alueilla ja isommat potkutyynyt 0vat pelastaneet Teemun treenikaverit pahemmilta traumoilta. Nyt SMAI tuo markkinoille uudenlaisen potkutyynyn kaikkien meidän potkijoiden iloksi!

Tämä potkutyyny on selvästi tehty kovaan käyttöön ja kestämään ajan hammasta. Materiaalit on valittu sekä käyttömukavuuden että kilometrien suhteen oikein, tätä on miellyttävä pitää ja potkutuntuma on kuin vastustajaa panssariin potkisi. Koko on Iran-style potkutyynyä isompi mutta selvästi pienempi kuin taas SMAIn kaikista isoimmat tyynyt. Rakenne on valmiiksi kaareva, eli potkut paukahtavat keskelle mitsiä suuremmalla todennäköisyydellä.

Mitsin takaa löytyy jämäkät kahvat kiinnipitämistä varten, kaksi pienempää kahvaa pystyssä ja yksi ylhäällä vaakatasossa. Sopii loistavasti treenikäyttöön vaikka etujalan sivupotkuharjoitteluun modernille ottelijalle. Pienempää mitsiä käyttäessä vaimennus ei tahdo aina riittää ja taas isompaa mitsiä käyttäessä jalka uppoaa ikävästi tyynyyn sisälle vaikeuttaen palauttamista. Tämä uusi mitsi ratkaisee ongelman kokonaan olemalla juuri oikean kokoinen ja sopivasti vaimentava tähän tarkoitukseen!

Lisätiedot

Pro Dobok Finland Oy

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Finland

Myymälämme avoinna sopimuksen mukaan.
Yhteistyössä TU11.fi

050 471 2903

info@prodobok.fi